De kracht van Google Advertising

Google is een van de krachtigste platforms voor betaalde advertenties. Het biedt niet alleen een breed scala aan advertentietools, maar geeft je ook toegang tot gebruikers van ’s werelds twee grootste zoekmachines, namelijk Google en YouTube, en een netwerk van miljoenen websites om op te adverteren met Google Display.

Bij Smart Media Masters begrijpen we de kracht en het potentieel van het adverteren via Google. Daarom willen we je graag kennis laten maken met de diverse advertentie mogelijkheden.

Google Display

Met Google Display kun je visueel aantrekkelijke advertenties plaatsen op websites en apps binnen het Display Netwerk van Google. Bereik potentiële klanten terwijl ze door verschillende online content bladeren en vergroot je merkbekendheid. Klik hier om meer te weten te komen over de effectiviteit van Display Ads.

YouTube Ads

Met YouTube Ads kun je je boodschap overbrengen via videoadvertenties op het populaire videoplatform YouTube. Bereik je doelgroep met boeiende en relevante videocontent, of het nu gaat om korte in-stream advertenties, non-skippable videoadvertenties of display-overlay advertenties. Ontdek hier hoe YouTube Ads je kunnen helpen om je verhaal te vertellen en betrokkenheid te stimuleren.

SEA (Search Engine Advertising)

SEA, ook wel bekend als zoekmachine adverteren, stelt je in staat om je advertenties te tonen aan gebruikers die actief zoeken naar relevante zoektermen op zoekmachines zoals Google. Optimaliseer je campagnes, benut alle mogelijkheden en behaal de gewenste resultaten met SEA. Klik hier om meer te weten te komen over de kracht van zoekmachine adverteren.

We leren je graag kennen.

Of het nu gaat om Google Advertising voor je naamsbekendheid of voor keiharde conversies. Het is altijd een “no brainer” wanneer je wilt groeien met je organisatie. Op welk gebied dan ook.

"*" geeft vereiste velden aan

Let’s create recruitment magic together.

Neem contact op met: Jakob

De Google Ads Expert

Maak kennis met Jakob, onze google ads expert. Hij is dé specialist die jouw recruitmentactiviteiten laat groeien met de kracht van google advertenties.