De grootste visuele zoekmachine

YouTube Advertising is een krachtige en vaak onbenutte strategie voor veel organisaties. Met de groei van YouTube als videoplatform en de toenemende online videoweergaven, biedt YouTube Advertising enorme mogelijkheden om je merk zichtbaar te maken en je doelgroep te activeren. Onze specialisten weten precies hoe ze de juiste snaar bij je doelgroep kunnen raken.

Waarom kiezen voor Youtube Advertising?

Een video zegt meer dan tienduizend woorden: Gebruik de kracht van visuele content om je merk en vacatures op een impactvolle manier te presenteren.

Verzamel daarom waardevolle informatie over je doelgroep: YouTube biedt geavanceerde targeting-opties op basis van interesses, locatie, onderwerpen, zoekwoorden en demografische gegevens, waardoor je je doelgroep nauwkeurig kunt bereiken. Versterk je andere kanalen met YouTube.

We leren je graag kennen.

90% van alle bedrijven laten online mooie kansen liggen. Ontdek of jij ook nog meer uit je bedrijf kunt halen.

"*" geeft vereiste velden aan

Strategie

We beginnen met het bepalen van een strategie. Dit doen we samen met jou, jij weet immers het beste waar je bedrijf voor staat. Na een goede brainstormsessie werken wij de ideale strategie uit.

Onderzoek

Vervolgens starten we met het zogeheten zoekwoordonderzoek, waarin we bekijken hoe jouw doelgroep zoekt via Google naar woorden die relevant zijn voor jouw bedrijf. 

Meten

Ondertussen zetten we de volledige tracking klaar, zodat we alles makkelijk inzichtelijk kunnen krijgen. Wij zorgen ervoor dat geen paginaweergave of geladen venster overgeslagen wordt, zodat jij volledig op de hoogte kunt zijn van de prestaties van jouw advertenties!

Feedback

Wanneer we de onderzoeksfase en opzet van de advertenties gedaan hebben, leggen we het aan je voor. Wat is jouw kijk erop? Zijn er nog dingen die aangepast moeten worden? Of ben je tevreden over het eindresultaat? Zonder jouw goedkeuring natuurlijk geen campagne! Jij kent immers je eigen bedrijf het beste.

Go live

Wanneer alle seinen op groen staan, gaat het balletje rollen en starten we met het uitrollen van de campagnes.

Evaluatie

Je ontvangt een overzichtelijk Google Data Studio rapport, met daarin alle belangrijke cijfers op een rijtje. Maandelijks nemen we de cijfers samen door waarin wij de resultaten en lessons learned doornemen voor nog meer groei voor de komende maand.

The brand’s creative
partner in crime.

Neem contact op met: Jakob de Ruiter

Youtube Advertising Expert

Als ervaren specialist op het gebied van Google SEA en YouTube Advertising, weet Jakob als geen ander hoe hij jouw online campagnes naar een hoger niveau kan tillen. Met zijn gedegen onderzoek, nauwkeurige campagnestructuur en uitgebreide kennis van data tracking, zorgt hij ervoor dat je betrokken blijft bij het gehele proces. Neem vandaag nog contact op met Jakob en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf.