Het omzetten van doelstellingen naar een succesvolle digitale strategie

Elke uitdaging of doelstelling is uniek en een goed doordachte strategie is essentieel voor succesvolle marketingactiviteiten. Ons team van strategische experts op het gebied van marketing helpt onze klanten om samen te blijven groeien in het digitale landschap van vandaag. Wij hebben hiervoor de vliegwiel methode ontwikkeld.

Hoe werkt de vliegwiel methode?

Bedrijfsgroei is een doorlopend proces. Onze visie is dat alles goed geoptimaliseerd moet zijn. Stilstaan is achteruitgaan. Het vermogen van een vliegwiel hangt af van drie factoren: 

  1. Draaisnelheid: Door de kracht van marketingstrategieën en klantenservice programma’s 
  2. Wrijving: Alles wat de groei belemmert: slechte processen, gebrekkige communicatie, vertraagde afhandeling nieuwe en bestaande leads, e.d.
  3. Momentum: Hoe meer promotors je opbouwt, hoe beter het momentum van het vliegwiel in staat is je bedrijf te ondersteunen

De nieuwe klant reis in beeld

‘’Gemiddeld heeft een klant 7 contactmomenten nodig voordat er overgegaan wordt tot een conversie.’’

Daarom is het belangrijk om een goed doordachte ‘customer journey’ te creëren. Door elke fase van het vliegwiel te testen, optimaliseren en de Call to Actions aan te passen, zorgen we ervoor dat het vliegwiel zo effectief mogelijk wordt ingezet.

We leren je graag kennen.

Ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het realiseren van een succesvolle digitale strategie. We zijn benieuwd naar je vraagstuk.

"*" geeft vereiste velden aan

Let’s create magic together.

Neem contact op met: Max

De Vliegwiel Expert

Maak kennis met Max, onze vliegwiel expert. Hij is dé specialist die jouw recruitmentactiviteiten laat groeien met de kracht van de vliegwiel methode.