Development waar iedereen blij van wordt

Maak indruk met een werken-bij website waar HR en marketing dolblij van worden. Met onze expertise integreren we jouw ATS en CRM naadloos in een flexibele WordPress-omgeving. Geniet van het beste van beide werelden en laat ons jouw ideale werken-bij website realiseren, gebaseerd op onze jarenlange ervaring en precisie.

Alles werkt nauw met elkaar samen

Of het nu gaat om een website, werken-bij-website of losse landingspagina’s. Wij geloven erin dat alles met elkaar moet samenwerken. Dit houdt in dat we zowel de marketingkanalen, API koppelingen en data tracking met elkaar verbinden. Het uitgelezen platform hiervoor is WordPress. Het meest gebruiksvriendelijke CMS ter wereld. Zo heb je alle flexibiliteit die je nodig hebt voor het beheren van de werken-bij website en plaatsen van vacatures.

Een design wat activeert

We doen veel, maar niet alles. Echter is het van enorm groot belang dat je website een design heeft wat de bezoeker aanspreekt met als doel om deze tot de gewenste actie over te laten gaan. Daarom werken wij met onze vaste design partners samen als het gaat om het creëren van de beste designs voor onze klanten.

Fase 1: Intake & strategie

We beginnen met een grondige intake om jouw organisatie en kandidaten te begrijpen. Op basis van de employee journey creëren we samen de perfecte werken-bij website.

Fase 2: Design

We creëren een krachtig design dat jouw merk tot leven brengt op het scherm. Elke pagina wordt ontworpen met oog voor de optimale gebruikerservaring. Elk detail wordt zorgvuldig uitgewerkt.

Fase 3: Development

Na goedkeuring van het design gaan we aan de slag met robuuste en flexibele technologie. Onze ervaren developers zorgen ervoor dat jouw werken-bij website nu en in de toekomst optimaal functioneert.

Fase 4: Groei

Nadat de website live is gegaan, blijven we jouw actieve partner. We zorgen voor een stabiele werking en blijven proactief meedenken op basis van analyses. Samen maximaliseren we de prestaties van jouw website.

We leren je graag kennen.

Ontdek hoe je huidige website presteert en hoe we jou kunnen helpen met je volgende development vraagstuk. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden.

"*" geeft vereiste velden aan

Let’s create recruitment magic together.

Neem contact op met: Max

Development Expert

Maak kennis met Max, onze development expert bij Smart Media Masters. Hij staat klaar om jouw digitale projecten tot leven te brengen met zijn expertise in webontwikkeling.