Mis je potentiële verkoopkansen omdat je niet genoeg tijd en middelen hebt om elke lead op te volgen? Geen zorgen, wij hebben dé oplossing voor dit probleem! Ontdek nu onze revolutionaire e-mailautomatisering voor het opvolgen van leads binnen enkele minuten!

Versterk je marketinginspanningen met krachtige e-mailautomatisering.

E-mailautomatisering is een krachtige tool waarmee je op geautomatiseerde wijze gepersonaliseerde en relevante e-mails kunt versturen naar je doelgroep. Bij Smart Media Masters begrijpen we het belang van e-mailmarketing en hoe automatisering je kan helpen om je marketinginspanningen naar een hoger niveau te tillen.

1. Contactformulier invullen binnen advertentieplatform

De potentiële lead vult het contactformulier wat aan de advertentie campagne hangt in.

2. Direct automatische opvolging via WhatsApp

Er wordt automatisch een eerste WhatsApp-bericht naar de klant gestuurd. Wanneer je ervoor kiest dat wij de opvolging doen d.m.v. onze live WhatsApp agents wordt de lead binnen 30 seconde opgevolgd. Je kan er ook voor kiezen om zelf de opvolging te doen.

Conversie

Wanneer iemand in WhatsApp het gesprek is aangegaan kunnen er nog aanvullende kwalificatievragen worden gesteld om de lead om te zetten naar een potentiële nieuwe kandidaat of klant. Gemiddeld wordt 67% van de chats direct omgezet in een afspraak!

Hoe kan Email Automation jou helpen?

Gepersonaliseerde e-mails op het juiste moment met e-mailautomatisering

Met e-mailautomatisering kun je op basis van specifieke triggers automatisch e-mails verzenden. Of het nu gaat om het verwelkomen van nieuwe abonnees, het versturen van gepersonaliseerde aanbiedingen op basis van gedrag, of het opvolgen van verlaten winkelwagentjes, e-mailautomatisering stelt je in staat om op het juiste moment de juiste boodschap aan de juiste persoon te bezorgen.

Bespaar tijd en verhoog betrokkenheid met e-mailautomatisering

Bij Smart Media Masters hebben we ervaring met het opzetten en beheren van effectieve e-mailautomatiseringscampagnes. We kunnen je helpen bij het definiëren van triggers, het opzetten van workflows en het creëren van overtuigende e-mailcontent die aansluit bij de behoeften en interesses van je doelgroep.

Haal meer uit je e-mailcampagnes met slimme automatisering

Met e-mailautomatisering bespaar je tijd, verbeter je de betrokkenheid van je doelgroep en verhoog je de conversies. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we e-mailautomatisering kunnen integreren in je marketingstrategie en je helpen om succesvolle resultaten te behalen met je e-mailcampagnes.

The brand’s creative
partner in crime.

Veelgestelde vragen

Verover de toppositie in de Google zoekmachine, ongeacht je concurrentie! Met Smart Media Masters haal je het meest ervaren SEO-bureau van de Nederland in huis. We kennen de exacte route om jouw website naar de top te brengen.  Je zult geen beter SEO-bureau vinden voor jouw bedrijf…

Wat is e-mailautomatisering en hoe kan het mijn marketinginspanningen versterken?

E-mailautomatisering stelt je in staat om op geautomatiseerde wijze gepersonaliseerde en relevante e-mails te versturen op basis van specifieke triggers. Het bespaart tijd, verbetert de betrokkenheid en verhoogt de conversies door op het juiste moment de juiste boodschap aan de juiste persoon te bezorgen. Het versterkt je marketinginspanningen door een efficiënte en gepersonaliseerde benadering van je doelgroep.

Welke voordelen biedt e-mailautomatisering ten opzichte van handmatige e-mailmarketing?

E-mailautomatisering biedt verschillende voordelen. Het bespaart tijd doordat het proces geautomatiseerd is. Het zorgt voor consistente en gepersonaliseerde communicatie met je doelgroep, wat de betrokkenheid verhoogt. Bovendien kun je door middel van automatisering inspelen op specifieke triggers en gedrag van je leads, waardoor je de juiste boodschap op het juiste moment kunt leveren.

Hoe kan ik e-mailautomatisering integreren in mijn marketingstrategie?

Om e-mailautomatisering succesvol te integreren, is het belangrijk om te beginnen met het identificeren van de juiste triggers en workflows voor je doelgroep. Analyseer het gedrag en de behoeften van je leads en creëer relevante en overtuigende e-mail content. Met de juiste tools en expertise kun je e-mailautomatisering naadloos integreren in je marketingstrategie en een impactvolle communicatie opbouwen met je doelgroep.

Neem contact op met: Jakob de Ruiter

Email Automation Expert

Jakob heeft Email Automation uitgevonden bij Smart Media Masters.  Heb je een vraag hierover? Klik op de knop hieronder en neem contact met hem op.