Heb je het idee dat er meer verkoopkansen voor je liggen? De kans is groot dat dit inderdaad het geval is. Vaak komt dit door een gebrek aan tijd en middelen om elke lead op te volgen. Maar maak je geen zorgen, wij hebben de perfecte oplossing voor dit probleem! Ontdek nu onze unieke oplossing voor het opvolgen van leads binnen 1 minuut!

Krachtig, effectief en doeltreffend.

Zeg vaarwel tegen e-mails en omarm WhatsApp! Wist je dat slechts 32% van de betaalde leads effectief wordt opgevolgd? Met Lead Automation benaderen we al je leads direct via WhatsApp, waardoor je geen enkele kans meer mist. Met een verbazingwekkende open rate van 99% overtreft WhatsApp e-mail met gemak, waarbij de open rate meestal rond de 22% ligt. Ontdek nu de kracht van WhatsApp en maximaliseer je resultaten met een effectieve en directe communicatie!

1. Contactformulier invullen binnen advertentieplatform

De potentiële lead vult het contactformulier wat aan de advertentie campagne hangt in.

2. Direct automatische opvolging via WhatsApp

Er wordt automatisch een eerste WhatsApp-bericht naar de klant gestuurd. Wanneer je ervoor kiest dat wij de opvolging doen d.m.v. onze live WhatsApp agents wordt de lead binnen 30 seconde opgevolgd. Je kan er ook voor kiezen om zelf de opvolging te doen.

Conversie

Wanneer iemand in WhatsApp het gesprek is aangegaan kunnen er nog aanvullende kwalificatievragen worden gesteld om de lead om te zetten naar een potentiële nieuwe kandidaat of klant. Gemiddeld wordt 67% van de chats direct omgezet in een afspraak!

Hoe kan WhatsApp Automation jou helpen?

Automatische opvolging van leads
Voeg de contactgegevens toe aan je CRM-systeem en laat automatisch een WhatsApp-bericht versturen.

Bespaar tijd
Vermijd het tijdrovende proces van één voor één bellen van leads en bereik ze allemaal in slechts enkele seconden.

Het meest populaire berichtenplatform
Met 175 miljoen klanten wereldwijd die via WhatsApp berichten sturen en communiceren met bedrijven, is het een snellere en efficiëntere communicatiemethode dan telefoontjes of e-mails.

Kostenbesparing
Door het automatiseren van leadopvolging via WhatsApp heb je minder personeel nodig, wat aanzienlijke kostenbesparingen oplevert voor je bedrijf.

The brand’s creative
partner in crime.

Veelgestelde vragen

Verover de toppositie in de Google zoekmachine, ongeacht je concurrentie! Met Smart Media Masters haal je het meest ervaren SEO-bureau van de Nederland in huis. We kennen de exacte route om jouw website naar de top te brengen.  Je zult geen beter SEO-bureau vinden voor jouw bedrijf…

Hoe werkt WhatsApp-automatisering voor leadopvolging?

Wanneer je op zoek bent naar nieuw personeel of nieuwe klanten werkt men vaak met social media advertenties. Wanneer dit het geval is kunnen we een koppeling maken met onze software die het mogelijk maakt om mensen die hun gegevens hebben achtergelaten op je advertentie, direct op te volgen middels WhatsApp. Dit zorgt voor een enorme stijging in het conversiepercentage van je campagnes.

Wanneer zijn de live agents beschikbaar voor de opvolging van mijn leads?

Onze live agents volgen binnen 30 seconden de WhatsApp gesprekken op van maandan t/m zondag van 07:00 tot 23:00.

Neem contact op met: Jakob de Ruiter

WhatsApp Automation Expert

Jakob heeft WhatsApp Automation uitgevonden bij Smart Media Masters. Dit kwam doordat hij zag dat de opvolging van de vele leads die vanuit de ads kwamen niet tijdig genoeg gebeurde. Heb je een vraag hierover? Klik op de knop hieronder en neem contact met hem op.