Het omzetten van doelstellingen naar een succesvolle digitale recruitment strategie

Elke recruitment uitdaging of doelstelling is uniek en een goed doordachte strategie is essentieel voor succesvolle recruitment marketingactiviteiten. Ons team van strategische experts op het gebied van recruitment marketing helpt onze klanten om samen te blijven groeien in het digitale landschap van vandaag. Wij hebben hiervoor de vliegwiel methode ontwikkeld.

Hoe werkt de vliegwiel methode?

Bedrijfsgroei is een doorlopend proces. Onze visie is dat alles goed geoptimaliseerd moet zijn. Stilstaan is achteruitgaan. Het vermogen van een vliegwiel hangt af van drie factoren: 

  1. Draaisnelheid: Door de kracht van marketingstrategieën en klantenservice programma’s 
  2. Wrijving: Alles wat de groei belemmert: slechte processen, gebrekkige communicatie, vertraagde afhandeling van klachten, enz.
  3. Momentum: Hoe meer promotors je opbouwt, hoe beter het momentum van het vliegwiel in staat is je bedrijf te ondersteunen

De nieuwe kandidaat reis in beeld

‘’Gemiddeld heeft een kandidaat 7 contactmomenten nodig voordat er overgegaan wordt tot een sollicitatie.’’

Daarom is het belangrijk om een goed doordachte ‘candidate journey’ te creëren. Door elke fase van het vliegwiel te testen, optimaliseren en de Call to Actions aan te passen, zorgen we ervoor dat het vliegwiel zo effectief mogelijk wordt ingezet.

We leren je graag kennen.

Ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het realiseren van een succesvolle digitale recruitment strategie. We zijn benieuwd naar je vraagstuk.

"*" geeft vereiste velden aan

Let’s create recruitment magic together.

Neem contact op met: Jakob

De Vliegwiel Expert

Maak kennis met Jakob, onze vliegwiel expert. Hij is dé specialist die jouw recruitmentactiviteiten laat groeien met de kracht van de vliegwiel methode.