Recruitment automation met een persoonlijke touch

Zonder slimme oplossingen kan recruitment een tijdrovend proces zijn en daar wordt zowel de kandidaat als recruiter niet blij van. Recruitment automation is erop gericht jou snel en efficiënt te voorzien van de beste potentiële kandidaten voor jouw openstaande vacature.

Hoe automation jouw organisatie ontzorgt

Veel partijen die met recruitment te maken hebben lopen er tegenaan dat hun recruiters 80% van hun tijd bezig zijn met het vinden van kandidaten en slechts 20% met hetgeen waar ze goed in zijn, het sluiten van de deals.

Wij zorgen ervoor dat recruiters weer 100% bezig zijn met het plaatsen van enkel en alleen relevante kandidaten. Kortom, wij ontzorgen de 80% waardoor de plaatsingen minimaal 5x zoveel worden. Wij sourcen kandidaten, vullen de agenda van de recruiters en plaatsen de sollicitanten direct in het ATS-systeem. Dit zodat je weer tijd hebt voor de leukere zaken van het recruitmentproces.

Automatisering: de sleutel tot efficiëntie

Ontdek de kracht van automatisering in recruitment marketing met onze geavanceerde tools. Met WhatsApp Automation kunnen we direct contact leggen met potentiële kandidaten en klanten, terwijl LinkedIn Automation gerichte interacties en waardevolle gesprekken stimuleert. Met HubSpot Automation kunnen we naadloze workflows creëren en belangrijke gegevens beheren, terwijl Email Automation zorgt voor gepersonaliseerde en effectieve communicatie.

Bespaar tijd, verhoog de efficiëntie en behaal betere resultaten met onze automatiseringsoplossingen voor recruitment marketing.

We leren je graag kennen.

Ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het realiseren van succesvolle recruitment marketingcampagnes. Laat ons je uitdagingen weten en zet vandaag nog de eerste stap naar slimme recruitment marketing.

"*" geeft vereiste velden aan

Let’s create recruitment magic together.

Neem contact op met: Maarten

Recruitment Automation Expert

Maarten, onze recruitment automation expert, staat klaar om jouw wervingsprocessen te optimaliseren. Neem contact op voor op maat gemaakte automatiseringsoplossingen.