Met LinkedIn bereik je de gehele zakelijke markt

Ooit moest je als kandidaat in de rij staan voor een baan. Nu staan de banen in de rij voor kandidaten. Dit is dus hét moment voor werknemers om op zoek te gaan naar een baan die écht bij hun past. Voor recruitment partijen en werkgevers is het een uitdaging om vacatures te vullen. Hier helpen wij kandidaten en recruiters graag bij. 

Hiernaast zetten we onze de Smart LinkedIn Connectors ook in voor business to business bedrijven. Je kan namelijk alle LinkedIn gebruikers benaderen, dus de mogelijkheden zijn ongeremd. Wil je jouw product of dienst in een bepaalde branche onder de aandacht brengen? Ook dan zijn LinkedIn automations de weg die je in wil slaan.

Het bereiken van je ideale doelgroep.

Samen bekijken we wie je zoekt en hoe je potentiële kandidaten wilt benaderen. Samen met jouw gaan we de vooraf ingestelde berichten samenstellen die je wilt versturen naar de doelgroep die we samen gedefinieerd hebben. Geef voor elk criterium aan hoe belangrijk het is voor jouw ideale kandidaat. Eigenlijk precies zoals je gewend bent om via LinkedIn Sales Navigator of de Recruiter Seat te doen.

We leren je graag kennen.

90% van alle bedrijven laten online mooie kansen liggen. Ontdek of jij ook nog meer uit je bedrijf kunt halen.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe werkt de Smart LinkedIn Connector?

We zetten flows op vanuit de persoonlijke LinkedIn-accounts van de recruiters of sales medewerkers. Hierdoor wordt het handmatig “vissen” en berichten versturen geautomatiseerd.

Met behulp van LinkedIn Recruiter Seat identificeren we de doelgroep, die vervolgens wordt geïmplementeerd in onze software. Samen met de eigenaar van het LinkedIn account stellen we een flow op om gepersonaliseerde berichten naar potentiële kandidaten of beslissingsbevoegde in bedrijven te sturen.

Er wordt een drietal berichten opgemaakt samen met de eigenaar van het account.

  • Een openingsbericht bij het connectieverzoek
  • Een eerste follow up bericht
  • Een tweede follow up bericht

Zodra het connectie verzoek wordt geaccepteerd, worden deze mensen automatisch in het gewenste ATS/CRM-systeem geplaatst door middel van een geïntegreerde koppeling. De potentiele kandidaten of beslissingsbevoegde van het gewenste bedrijf ontvangen automatisch een activatie-e-mail één dag na het connectieverzoek.

Strategie

De vragen die passen bij de LinkedIn automations zijn: wie wil je benaderen en hoe wil je dat wij het gaan aanpakken? Je hebt ongetwijfeld een goed idee om de juiste personen te benaderen, dus brainstormen we samen richting de juiste mensen die jij wil benaderen. 

Opzet

Wij richten vervolgens de flow in. We maken een opzet voor de teksten en zullen een flow voorstellen aan jou. Jij bepaalt dan of de teksten nog aanpassingen nodig hebben en hoe je de flow het liefste uit zou laten rollen.

Go Live!

Als de puntjes op de i staan, gaan we van start met jouw LinkedIn automation. Vanaf nu zal je iedere maand een helder overzicht toegestuurd krijgen met daarin de belangrijkste cijfers van jouw LinkedIn automation.

The brand’s creative
partner in crime.

Veelgestelde vragen

Ontdek de kracht van de Smart LinkedIn Connector! Wil je nieuwe potentiële kandidaten of klanten vinden en je salesproces optimaliseren? Lees hieronder de veelgestelde vragen en ontdek hoe wij jou kunnen helpen groeien.

Hoe kan de Smart LinkedIn Connector mij helpen nieuwe potentiële kandidaten of klanten te vinden?

De Smart LinkedIn Connector ondersteunt bij het vinden van nieuwe potentiële kandidaten of klanten. Met onze tools en strategieën kunnen we gericht jouw doelgroep targetten en effectieve communicatieflows opzetten.

Wat moet er zelf gedaan worden?

Na de opzet van de campagne(s) moet er alleen goede en snelle opvolging plaatsvinden.

Hoeveel mensen kan ik bereiken met deze oplossing?

Er worden maximaal 400 connectieverzoeken per gekoppeld profiel per maand verstuurt. Er zit geen limiet aan het aantal personen wat je aan kunt sluiten. Wanneer je een groot team en een grote potentiële doelgroep hebt, kun je dus meerdere personen uit je bedrijf aan een campagne koppelen.

Met welke ATS/CRM systemen kan er een koppeling gemaakt worden?

Bijna elk ATS/CRM systeem kan gekoppeld worden aan de campagnes. De meest voorkomende zijn Hubspot (waar we overigens ook Premium Partner van zijn) en Salesforce. Twijfel je of jouw systeem gekoppeld kan worden? Neem gerust contact op, dan checken we het gelijk even voor je.

Neem contact op met: Maarten Schuijl

Onze Smart LinkedIn Connector expert.

Maarten weet écht alles over LinkedIn.